6 Temmuz 2011 Çarşamba

Bunları hiç duydunuz mu ? İşte Şike Depreminin gölgesinde bırakılan önemli gündem maddeleri



Bunları hiç duydunuz mu ? İşte Şike Depreminin gölgesinde bırakılan önemli gündem maddeleri :

---Birkaç ay önce Libya lideri KADDAFİ'den "İnsan Hakları Ödülü" Alan padişahımız tayyip hazretleri, geçenlerde sessiz sedasız baş veziri Davudoğlunu libyaya göndererek Kaddafi'yi tanımadığını, onun yerine "neidüğü belirsiz bir grup atanmışları" RESMEN TANIDIĞINI ve bununla da kalmayıp daha önceden yaptığı 100 milyon doların üstüne birde 200 milyon dolar daha maddi yardım yapmayı taahhüt ettiğini bildirdi. Hemde şakşaklar altında. Tükürdüğünü yalayan, yaladığına tüküren kimmiş muhterem cemaat ? X bir millet gelse doğuda isyan başlatan kürtleri resmen tanıdığını ilan etse ve onlara maddi manevi her türlü desteği sunsa bunun adına ne denir muhterem cemaatı müslümin, bunu bir düşünmeniz gerekiyor!

---Yeni bakanlar kurulu açıklandı.Geçmişte hiç hoş olmayan olaylara karışmış bazı isimlerin ( örnek vermek gerekirse Arena Stadı açılışındaki olayların ardından bütün bir Galatasaray camiasına küfüre varan hakaretler yağdırma cüretini gösteren Suat Kılıç,olayların başlamasına sebep olan ve yine hakaret eden Erdoğan Bayraktar, kömür madeninde ihmaller sonucu ölen insanlar hakkında "güzel öldüler" gibi son derece gayri ciddi ve manidar kelimeler kullanmış ve hakkında intihal yapmaktan YÖK üyeliğinden atılan bir Ömer Dinçer gibi ) BAKAN olarak atanması gerçekten SKANDALdır.
---Bir diğer gündem maddesi ise asıl başladığı yer olan Almanya ayağındaki dava yıllar önce biten fakat Türkiye ayağı her ne hikmetse bir türlü ilerletilmeyen Deniz Feneri eV davasının (yargının tamamen ele geçirilmesinden sonra) görülmesine devam edilmesi ve Zahid Akman dahil kanal 7 yöneticilerinin gözaltına alınması.
---Balyoz Davası adı altında TSKya yapılan tasfiye hareketinin YAŞ ile çakışması sonrasında geçen sene yapılan terfi DONDURMA operasyonunun bu sefer kökünden EMEKLİ ETME şeklinde bağlanması ve olayın üzerinin kapatılması (e ne de olsa yargı ele geçti bir kere tutabilene aşkolsun)
----Son dönemde tekrar başlayan terörist saldırıların arkasından Hakkari'de 2 askerimizin daha sivil halde sokak ortasında başlarına kurşun sıkılarak öldürülmesi (medyada hiç duydunuz yada gördünüz mü?)
---Belki tarihi öneme sahip belki en önemli gündem maddelerinden birisi ise meclisi boykot eden BDPnin gidip Diyarbakır'da yerel meclis-özerk meclis olarak tanımlanabilecek bir yapıyı harekete geçirmesidir. Özerklik-Bölünme yolunda bir başka hayati adımı daha başarıyla ve kimseye çaktırmadan atmışlardır. (duydunuz mu?)
---ÖSYMnin yeni bir skandalı daha KPDS sınavında ortaya çıktı. Yine şifre,yine kişiye özel kitapçık skandalı yani yine binlerce yüzbinlerce gencin hakkı çalındı,yine kendi adamlarını istedikleri üniversitelere yerleştirme operasyonu tereyağından kıl çeker gibi tamamlandı.Devamını KPSSde kesinlikle bekliyoruz .. Haydi şimdi başınızı hangi taşa vurursanız vurun... Bunun yanında ÖSYMnin başka bir SKANDAL kararı ise artık sınavlarda TÜRBANLI fotoğrafın serbest bırakılması oldu.(peki bunu hiç medyada duydunuz mu?)
---Erdoğanın yeğeninin 50 kilogram esrarla yakalandıktan sonra "ben içiciyim" diyerek serbest bırakılmasından hiç bahsetmiyorum zaten bunların arasında sonlarda kalır önem açısından (bunu medyada duydunuz mu?)