25 Mart 2011 Cuma

İt İzi At İzine Karışmıştır.




Sevgili DOSTLAR; herkes şunu bilsin ki artık " it izinin at izine karıştığı" ve üzerimize maksatlı olarak çöken ağır bir sis bulutu gibi etrafımızı saran,gerçekleri ve uzağı görmemizi engelleyen bir bilgi kirliliği ve maksatlı yönlendirmelerle dolu birçok suni gündemlerle yoğun bir biçimde saldırı altında beyinlerimiz!Dünün "takunyalı,çember sakallı,Atatürk ve cumhuriyet düşmanı, eli kanlı ,şeriat çığırtkanlar ı; bugün başımızda "ileri demokrasi ve özgürlük" savunuculuğu yapıyorlar.Bu zor şartlarda belki kişisel konforumuz gayet yerinde ,100 sene öncesine göre gayet iyi şartlarda yaşamımızı devam ettiriyoruz fakat aynı şeyi 100 sene önceki insanların sahip olduğu "Milli Bilinç ve Vatan Sevgisi" konusunda söylemek malsef çok zor. Zaten bizi bu konuma getirenlerin asıl hedefleri de budur: Ruhsuz,Milli değer ve yargılarını kaybetmiş,Tektip,Asosyal,Asiyasal,Sürü psikolojisine haiz ve kesinlikle mutlak güce ve paraya tapan itaatkar nesiller yetiştirmek! Bu bağlamda hedeflerine çok yaklaştıklarını söylemek malesef ki mümkündür.Bu hedefi yüzde yüz gerçekleştirdiklerini düşündükleri an işte bittiğimiz andır ki o an ikinci kademeye geçecekler yani ülkemizi göz göre göre bölüp parçalayıp afiyetle mideye indireceklerdir. Bu iktidar sahipleri bu güce tapanlar bu maşalar onlardır ki Yüce Atatürk Gençliğe Hitabe'sinde bizzat bildirmiştir bunları bize. Hatırlayınız ;


Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi

Ey Türk Gençliği!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin, en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi, seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek, dahilî ve haricî bedhahların olacaktır. Bir gün, İstiklâl ve Cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şerâitini düşünmeyeceksin! Bu imkân ve şerâit, çok nâmüsait bir mahiyette tezahür edebilir. İstiklâl ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!



Mustafa Kemal Atatürk
20 Ekim 1927


İşte gördüğünüz gibi tarihin her döneminde her milletin devletin içerisinde meydana gelmiş bu hain potansiyeli ezelden beri işini aralıksız yaptı yapıyor.Bugün bize düşen görev şudur ki : Her ne şartta ve durumda bulunursak bulunalım, bize görsel ve yazılı medya ve yahut bizzat hainlerin işbirlikçilerinin ağzından her ne anlatılırsa anlatılsın,bizim inanacağımız yegane tek yol göstericimiz olan ATATÜRK ve Devrimleri olmalıdır.Ve O'nun eseri ve emaneti olan Türkiye Cumhuriyeti'ni korumak ve yükseltmek tek hedefimiz olmalıdır.
Başta da belirttiğim gibi bu hainler biz Türk gençlerini birlik halinde ve bilinçli hareket ettirmemek için ellerinden gelen herşeyi yaparlar.Bizleri şaşırtmak,hedeften saptırmak,aramıza türlü çeşitli nifak tohumları sokarak bizi birbirimize düşürüp bundan faydalanarak bizi 2-3-5-10 parçaya ayırıp etkisiz kılmak için beynimize binbir türlü ideoloji,fraksiyon,öndercikler,fikir babaları sokmaya çalışıyorlar.Her yeni gün yeni bir kukla çıkartıyorlar piyasaya. Bu kuklalar güya onlara muhalif görünmekle beraber aslında el altından onların kontrolünde ve yine onların hizmetinde çalışıyor. Bunların EN büyük olanı BDP tayfasıdır. Bunlar Kürt kardeşlerimizi bize düşman gösterip,bize onları hedef göstermektedir.Dikkatinizi çekmiştir son dönemde o kadar çok BDP kaynaklı kışkırtma,provokasyonlar yapılıyor ki artık iyice ayyuka çıktı. Bizzat millet vekilleriyle bu provokasyonları düzenleyip o bölgelerdeki "cahil,işsiz,umutsuz" insanların gençlerin kanlarına girip,örgütleyip bu insanlardan azılı Türk düşmanı Cumhuriyet düşmanı yaratıyor sokaklara salıyorlar. Bir CIA üretimi olan apo şerefsizini önlerine koymuşlar onun üzerinden bin türlü bölücü siyaset güdüyorlar.Bunların topunun tek bir çıkış noktası vardır arkadaşlar HAİNLİK! Bunlardan ne Kürt halkına ne de Türk halkına hiçbir fayda kesinlikle ve kesinlikle gelmez gelemez.
Toparlamak gerekirse, Gözlerinizi ve kulaklarınızı iyice açın.Etrafınızda dönen kirli oyunları görün,duyun,bilin ve yine bu HAİN kontenjanındaki kimselerin de herzaman var olduğunu ve olacağını da unutmayın. İyilik ve kötülük herzaman iç içe olmuş kavramlardır. Hepimizin içinde hainler olabilir. Bunların farkına varmak için önerdikleri her ne ise şununla sorgulayın : Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez bütünlüğüne ve halkımızın her kesiminin faydasına mıdır değil midir? Atatürk ve onun Devrimleri'ni koruyor ve geliştiriyor mu yoksa bunları yok mu ediyor? Bu sorulara alacağınız cevap sizlere hangi yol üzerinde olduğunuzu göstermeye yardım edecektir umuyorum. Sağlıcakla kalın.
-imnotsuperhero-